skip to Main Content

AstridsTaste is Astrid Schreuders

Een loopbaan als communicatieadviseur, hoofdredacteur van een relatiemagazine, projectleider bij de oprichting van hotelwoningen Kus&Sloop in Rotterdam, nieuwsredacteur voor een restaurantsite, (trend)redacteur voor horeca(vak)media, adviseur voor de horeca, ruim 30 jaar (sterren)restaurantbezoek in binnen- en buitenland, gastronomische reizen en wijnproeverijen komen samen in AstridsTaste.
Ik beschik over een unieke combinatie van kennis, ervaring en een groot netwerk in de horeca, leveranciers, foodretail en wijnwereld.

Communicatieadviseur en tekstschrijver

Via mijn bedrijf AstridsTaste werk ik als zelfstandig communicatieadviseur, tekstschrijver en freelance redacteur.
Ik werk veel in opdracht van restaurants, horecaleveranciers, producenten en delicatessenzaken en help hen met alles wat met communicatie, publiciteit, marketing, social media en tekst te maken heeft.
Daarnaast werk ik op freelance basis voor horeca- en consumentenmedia als culinair redacteur en adviseur.
Lees hier verder over mijn diensten op het gebied van communicatie, publiciteit, marketing en social media en hier over tekstopdrachten.

AstridsTaste = Meerwaarde

Ik volg de horeca, producenten, toeleveranciers, foodretail, trends en de gastbehoefte intensief. Ik werk vóór de horeca(leveranciers) en foodretail en schrijf óver de horeca en ben daardoor vrijwel dagelijks in horeca- en foodbedrijven te vinden. Met mijn grote netwerk en socialmediacontacten (+ 18.000 relaties) ben ik van toegevoegde waarde voor mijn opdrachtgevers.

AstridsTaste als expert in de media

Als spin in het horecaweb en kenner van Nederlandse toprestaurants mag ik regelmatig mijn licht laten schijnen over actualiteiten. Een greep uit de publicaties:

Meer over AstridsTaste

Zo kun je me nog wat beter leren kennen. En door je expertise in lijstjes komen is natuurlijk hartstikke eervol 🙂

  • Astrid te gast in de podcast ‘Aan tafel met Fagel’ (2021).
  • Astrid in de Winelife Hotlist van 50 smaakmakers in de Nederlandse wijnwereld (2018).
  • Astrid in de top 10 ‘Opkomende talenten’ van de ‘Vinger in de pap club’ 😉 volgens Will Jansen, uitgever bouillon! Magazine (2017). Video en Facebookpost.
  • Video van ChefsFriends over mijn favoriete werkplek in Amsterdam: het INK Hotel (2015).

Volg AstridsTaste

Voor horecanieuws en mijn gastronomische belevenissen kun je me volgen op Facebook en Twitter. Mijn mooiste foodfoto’s plaats ik op Instagram en voor video’s kijk je op mijn You Tube-kanaal.

Over de foto's op deze website

De foodfoto’s in de header en de meeste navigatiebuttons zijn door mijzelf gemaakt in diverse restaurants, waaronder De Librije (header), Merlet en Meliefste.
Vrijwel alle foto’s op het Gastroblog zijn ook door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven.
De portretfoto’s van mijzelf zijn gemaakt door horecafotograaf Corina van Manen.

_FRK8762
Back To Top