Wie is AstridsTaste

AstridsTaste is Astrid Schreuders
Een loopbaan als communicatieadviseur, hoofdredacteur van een relatiemagazine, projectleider bij de oprichting van hotelwoningen Kus&Sloop, nieuwsredacteur voor een restaurantsite, (trend)redacteur voor horeca(vak)media, ruim 30 jaar (sterren)restaurantbezoek in binnen- en buitenland, gastronomische reizen en wijnproeverijen komen samen in AstridsTaste.
Ik beschik over een unieke combinatie van kennis, ervaring en een groot netwerk in de horeca, leveranciers, foodretail en wijnwereld.

Communicatieadviseur en tekstschrijver 
Via mijn bedrijf AstridsTaste werk ik als zelfstandig communicatieadviseur, tekstschrijver en freelance redacteur.
Ik werk veel in opdracht van restaurants, horecaleveranciers, producenten en delicatessenzaken en help hen met alles wat met communicatie, publiciteit, marketing, social media en tekst te maken heeft.
Daarnaast werk ik op freelance basis voor horeca- en consumentenmedia als culinair (trend)redacteur en adviseur.
Lees hier verder over mijn diensten op het gebied van communicatie, publiciteit, marketing en social media en hier over tekstopdrachten.

AstridsTaste = Meerwaarde
Ik volg de horeca, producenten, toeleveranciers, trends en de gastbehoefte intensief. Ik werk vóór de horeca(leveranciers) en schrijf óver de horeca en ben daardoor vrijwel dagelijks in horeca- en foodbedrijven te vinden. Met mijn grote socialmedianetwerk
(+ 12.000 relaties) en mijn frequente fysieke aanwezigheid in de horeca ben ik van toegevoegde waarde voor mijn opdrachtgevers.

Voor restaurantnieuws, trends en mijn gastronomische belevenissen kun je me volgen op Twitter en Facebook. Voor mijn food, tableware en trendfoto’s kijk je op Instagram en Pinterest en voor video’s kijk je op mijn You Tube-kanaal.

Gastroblog AstridsTaste
Op deze site vind je ook het gastroblog over de culinaire avonturen die ik beleef tijdens mijn werk.