skip to Main Content
+31 (0)6 14 230 560 astrid@astridstaste.com

AstridsTaste is Astrid Schreuders

Een loopbaan als communicatieadviseur, hoofdredacteur van een relatiemagazine, projectleider bij de oprichting van hotelwoningen Kus&Sloop in Rotterdam, nieuwsredacteur voor een restaurantsite, (trend)redacteur voor horeca(vak)media, adviseur voor de horeca, ruim 30 jaar (sterren)restaurantbezoek in binnen- en buitenland, gastronomische reizen en wijnproeverijen komen samen in AstridsTaste.
Ik beschik over een unieke combinatie van kennis, ervaring en een groot netwerk in de horeca, leveranciers, foodretail en wijnwereld.

Communicatieadviseur en tekstschrijver

Via mijn bedrijf AstridsTaste werk ik als zelfstandig communicatieadviseur, tekstschrijver en freelance redacteur.
Ik werk veel in opdracht van restaurants, horecaleveranciers, producenten en delicatessenzaken en help hen met alles wat met communicatie, publiciteit, marketing, social media en tekst te maken heeft.
Daarnaast werk ik op freelance basis voor horeca- en consumentenmedia als culinair (trend)redacteur en adviseur.
Lees hier verder over mijn diensten op het gebied van communicatie, publiciteit, marketing en social media en hier over tekstopdrachten.

AstridsTaste = Meerwaarde

Ik volg de horeca, producenten, toeleveranciers, trends en de gastbehoefte intensief. Ik werk vóór de horeca(leveranciers) en schrijf óver de horeca en ben daardoor vrijwel dagelijks in horeca- en foodbedrijven te vinden. Met mijn grote socialmedianetwerk (+ 17.000 relaties) en mijn frequente aanwezigheid in de horeca ben ik van toegevoegde waarde voor mijn opdrachtgevers.

Voor restaurantnieuws, trends en mijn gastronomische belevenissen kun je me volgen op Twitter en Facebook. Voor mijn food, tableware en trendfoto’s kijk je op Instagram en voor video’s kijk je op mijn You Tube-kanaal.

Over de foodfoto’s op deze website
De foodfoto’s in de header en de meeste navigatiebuttons zijn door mijzelf gemaakt in diverse restaurants, waaronder De Librije (header), Merlet en Meliefste.
Vrijwel alle foto’s op het Gastroblog zijn ook door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven.

Astrid Schreuders AstridsTaste
Back To Top