skip to Main Content

Margot Reuten Grand Chef Relais & Chateaux

Chef Margo Reuten van ** restaurant Da Vinci in Maasbracht  is door hotel- en restaurantgids Relais & Chateaux uitgeroepen tot Grand Chef. Vanaf de editie 2013 is Da Vinci voor het eerst opgenomen in de prestigieuze gids en tegelijkertijd is Margo tot Grand Chef bekroond.

De Relais & Chateauxgids bevat ruim 500 hotels en restaurants in de luxe klasse in meer dan 60 landen wereldwijd. Met de entree in de gids en de benoeming tot Grand Chef plaatst Margo Reuten zich naast sterrenchefs Jannis Brevet van Inter Scaldes, Martin Kruithof van De Lindenhof en Jonnie Boer van De Librije. Zij zijn al enige tijd opgenomen in de gids en hebben eveneens de titel Grand Chef.

De Nederlandse gidspresentatie van de Relais & Chateauxgids 2013 en de bekroning van Margo Reuten als Grand Chef vindt plaats op 19 november in Da Vinci. Tijdens een speciale lunch ontvangen Margo en Petro Kools een aantal genodigden, waaronder Jaume Tàpies, internationaal directeur van Relais & Chateaux.

Margo en Petro waren de afgelopen dagen in Turijn op het 38e internationale Relais & Chateaux congres, waar ruim 500 leden aanwezig waren, onder wie de Amerikaanse sterrenchef Thomas Keller. Op de foto is Margo links te zien met rode blouse.

Margo droeg vorige week haar GaultMillau titel Chef van het Jaar 2012 over aan Paul van de Bunt van ** De Leuf in Ubachsberg. Met haar bekroning als Grand Chef door Relais & Chateaux wisselt zij naadloos de ene titel voor de andere in.
De bekroning is een mooie opmaat voor het twintig jarig bestaan van Da Vinci in 2013.
Petro en Margo laten in een korte reactie weten trots te zijn en bezig te blijven hun grenzen te verleggen.

Naschrift: lees hier het nieuwsbericht dat ik voor Alle Toprestaurants over de gidspresentatie schreef.

Back To Top