skip to Main Content

Lekker eten bij bistro De Gieser Wildeman

Sterrenrestaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos heeft al sinds mensenheugenis (ook) een bistro. Je eet er 3 gangen voor 30 euro met keuze uit 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en 5 nagerechten. De regelmatig wisselende gerechten zijn op een krijtbord vermeld.

De gerechten komen uit de keuken van het restaurant en zijn altijd van goede kwaliteit. De carpaccio is al vanaf het begin een hit, net als de biefstuk met pepersaus, de geconfijte eendenbout en de caramelsoesjes. Trekpleister bij de hoofdgerechten zijn de frites en de mayonaise, heerlijk!

Bij zo’n concept horen vriendelijke geprijsde wijnen. Waar er voorheen alleen huiswijn was (wit, rood en rosé), is er nu een kleine wijnkaart met prettig geprijsde wijnen zo tussen de 18 en 35 euro. En als je wilt kun je – net als voorheen – kiezen uit de wijnkaart van het restaurant.

De bistro ligt in het voorhuis van de boerderij aan de straatkant, het restaurant aan de achterzijde. De bistro heeft een terras met uitzicht op de grote parkachtige tuin, waar je bij mooi weer heerlijk kunt eten. Binnen is het intiem, zeg maar gerust klein. De tafels zijn klein en staan vrij dicht op elkaar, dus voor een avondlang romantisch dineren moet je hier niet zijn. Waar kom je hier dan wel voor? Voor lekker bistro-eten met een goede prijs-kwaliteit verhouding in een leuke sfeer. En wil je op sterrenniveau eten dan reserveer je in het restaurant. Voor elk wat wils dus hier in Noordeloos!

Een impressie van wat (succes)gerechten:

Ossenhaascarpaccio met Parmezaanse kaas

Serranoham, Parmezaanse kaas, salade, broodkrokantje

Biefstuk met pepersaus

Geconfijte eendenbout

En natuurlijk de heerlijke friet!

De heerlijke huiswijn van het * restaurant kun je ook in de bistro bestellen

 

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Leuk stukje over deze altijd drukke bistro, het is een goede combinatie van de uitbaters van zowel hun sterren zaak als deze bistro….complimenten daarvoor!!!!!!!

    1. Dank voor je reactie Arthur. De bistro is een al heel lang goed uitgevoerd concept, dat verdient inderdaad complimenten voor René en Danny.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top